Vara este anotimpul vacantelor, mergem la mare sau la munte, facem plaja, ne relaxam. Cand ma gandesc la luna iulie, am in minte nisipul fierbinte de pe litoral, cu care-mi placea sa fac castele de nisip cand eram mai mica, scoicile de pe plaja, pe care le adun de fiecare data cand merg la mare, dar si culorile vii ale costumelor de baie, ale umbrelelor si ale prosoapelor care invadeaza plaja. Uneori imi place sa imi aduc aminte de copilarie. De mica imi placea sa colectionez diverse obiecte, chiar daca parintii mei ma certau uneori, eu nu voiam sa ma despart de ele. Astazi acele obiecte ma fac sa simt anumite amintiri din copilarie ca si cand s-ar fi petrecut ieri.
Zilele trecute am gasit intr-o librarie aceasta hartie cu scoici si mi-a placut enorm. Agenda pe care am realizat-o este parca un rezumat al vacantelor mele la mare, numai cum ma uit la ea simt atmosfera anilor 2000, imi amintesc de plimbarile cu Dacia, etc.
M-am gandit ca e cel mai potrivit model pentru "Jurnalul lunii iulie" si chiar sper sa va placa :) . Modelul poate fi refacut in orice combinatie de culori avand in vedere paginile, nasturele si snurul cerat si este disponibil cu 20% reducere pana pe data de 1 august, cand voi alege "Jurnalul lunii august".


Daca tot am vrut sa-mi aduca aminte de copilarie aceasta agenda, am ales pagini colorate care ma duc cu gandul la zilele in care ploua cu soare si cautam curcubeul pe cer :)
A5, 200 pagini colorate, sistem de prindere cu nasture si snur cerat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu