Am promis pe pagina de facebook ca in curand voi organiza un giveaway. Si iata, dragii mei, ca a sosit momentul! Ofer acest elegant caiet de schite, care poate fi folosit si drept album foto, caiet de amintiri, sau poate fi oferit unei persoane dragi.







Pentru a intra in cursa pentru acest premiu, trebuie sa indepliniti toate cele 3 conditii:
1. Like la pagina de facebook-click aici.
2. Share la acest concurs pe pagina dumneavoastra personala.
3. Lasati un comentariu mai jos, in care sa imi spuneti ce planuri aveti pentru vara aceasta.

Castigatorul va fi ales prin random.org pe data de 10 august, cand voi lua in considerare doar persoanele care au indeplinit toate cele 3 reguli. Abia astept sa aflu ce planuri de vacanta aveti!

13 comentarii:

  1. Buna, Diana!
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/1021173384569337?pnref=story
    Vara aceasta e plina de evenimente, deocamdata inca lucrez, dar imi fac planuri pentru concediu; in luna iulie vreau sa mergem la Baile Felix, destinatia preferata de vacanta a familiei ;) parca ma duce gandul si la mare, dar nu stiu in ce masura o sa reusim sa le impacam pe toate! trebuie sa am in vedere si faptul ca mama are nevoie de mine si vreau sa fiu alaturi de ea, pentru ca se va opera...Sa fim sanatosi, ca le facem pe toate.
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,Nadia! Se pare ca vei avea o vara minunata, chiar daca nu vei reusi sa ajungi la mare.
      Sanatate multa mamei tale si sper sa treaca cu bine peste operatie. Si bunica mea a trecut recent printr-o operatie destul de grea, dar in momentul de fata este bine :)

      Ștergere
  2. foarte buna ideea ,cred ca trebuie un caiet de amintiri,eveentual pt a-l reciti la batranete!pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este frumos sa iti aduci aminte de tinerete, sau chiar sa lasi ceva la urmasi, sa vada cum era pe vremea noastra :)

      Ștergere
  3. Bun gasit si succes in tot ceea ce faci Diana!!!
    https://www.facebook.com/mihaela.astancai.7/posts/1458497247799593?pnref=story
    Sincer, nu avem planuri facute pentru aceasta vara (nu fac planuri nici pentru ziua de maine...[-(!) dar daca ar fi sa conturez in linii mari (din ceea ce stiu ca nu va putea trece neobservat) sarbatorim ziua de nastere si de nume a fetitei noastre care face 3 ani si pe care o cheama Sanziana iar pe 8 septembrie, zi de mare sarbatoare pentru crestinatate dar si pentru noi, am luat nastere ca familie si urmeaza sa aniversam 8 ani de viata comuna! In rest multa joaca, plimbari in natura, prin parc,vizite mai scurte sau mai lungi la bunici, umplerea camarii cu diverse bunatati si cam atat! Pare simplu, dar nu e, cel putin pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun gasit si multumesc la fel ^_^ Sa-ti traiasca fetita si la multi ani :) Am auzit ca cel mai tare te distrezi cand mergi intr-o vacanta neplanificata, gen ma hotarasc azi sa plec maine la munte cu familia sau prietenii. Nici eu nu am planuri pentru vara asta, in afara de admiterea la facultate. Dupa admitere, cine stie pe unde ma plimb :)

      Ștergere
    2. Succes si o vara cat mai frumoasa! Intr-adevar, momentele neplanificate sunt cele mai frumoase si pline de originalitate!

      Ștergere
  4. Bun gasit, draga Diana !
    https://www.facebook.com/hellen2011/posts/1004199179604320?pnref=story
    Felicitari, in primul rand pentru operele de arta ce ies din mainile tale, sunt atat de frumoase, deosebite, speciale ! :) (h)
    Vara asta nu avem cine stie ce planuri, punguta este desul de goala... Dar Poate dam o fuga pana in Orsova, sau pana in Targu jiu...sunt destul de aproape de noi, stam in Craiova !
    Noi sa fim sanatosi, ca in rest rezolvam atat de multe ! :)
    Vara superba si plina de bucurii sa ai ! :* :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,Maria!
      Multumesc de apreciere :) Da, importanta e sanatatea, pentru mine o vara frumoasa este si o vara petrecuta alaturi de familie mea, care e departe, fara sa vizitam cine stie ce locuri :)

      Ștergere
  5. FB: Nicoleta Alexandra
    Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1629742080636736

    In vara aceasta am planuit sa merg la mare cu prietenii, dar s-a anuntat si o calatorie neasteptata catre Mormantul Parintelui Arsenie Boca - un loc superb, cald si linistit, dar si o plimbare scurta pe Valea Oltului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut un an mai complicat,fetita mea a dat la liceu...am ales ca vara aceasta sa o petrecem pe litoralul romanesc...o vara frumoasa si tie,multumesc!http://www.facebook.com/pages/Mirela-mac...

    RăspundețiȘtergere