Pana acum 2 ani eram cursanta la Centrul Curltural din oras, unde castigam in fiecare an premii. Acum, m-am hotarat sa ofer si eu premii cursantilor, niste agende A6 cu 160 pagini, hartie invechita manual si sistem de inchidere cu snur cerat.






Trebuie mentionat ca in spatele unui elev premiant nu se afla doar talentul si munca acestuia, ci si un profesor care a stiut sa slefuiasca talentul elevului si sa scoata la iveala tot ce-i mai bun, fiind astfel demn de premiu. Pe durata anilor in care am fost cursanta la Centrul Cultural am avut 2 profesori minunati, de la care am invatat foarte multe, asa ca am decis ca si domnii profesori merita cate un premiu: un caiet de schite handmade A5 cu 100 pagini, hartie invechita manual si semn de carte.






Cu toate acestea,si institutia trebuie premiata, pentru ca de-a lungul anilor a adunat profesori foarte buni, care au pus si inca pun mult suflet in munca lor de zi cu zi, premiul fiind o carte de onoare A4, 300 pagni, hartie invechita manual, semn de carte cu fasie din imitatie de piele.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu